Υδρομασάζ Wellis

Καθημερινή πολυτέλεια στο σπίτι σας.

Η έντονα αγχωτική καθημερινότητα, αυξάνει ακόμα περισσότερο την ανάγκη μας για δημιουργία μικρών οάσεων ηρεμίας στον χώρο μας, μια ευκαιρία να τα ξαναβρούμε με τον εαυτό μας, μια ευκαιρία να σταματήσουμε για λίγο το χρόνο.

Wellis

Ευρωπαϊκή παραγωγή υψηλής ποιότητας – Πράσινη τεχνολογία του 21ου αιώνα

Από την ίδρυση της το 2003, η Wellis είναι μια σταθερά αυξανόμενα δημοφιλής εταιρεία όχι τυχαία, αλλά επειδή κάθε χρόνο περισσότεροι άνθρωποι επιζητούν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και επενδύουν σε εξοπλισμό που θα τους βελτιώσει την ποιότητα ζωής στο σπίτι τους.

Μπορεί να σας κάνει εντύπωση αλλά τα φημισμένα υδρομασάζ Wellis παράγονται στην Ουγγαρία σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο 7000 μ2  στο οποίο πρόσθεσε και ένα καινούργιο κτίριο το 2015 (αλλά 15.000μ2) για την παραγωγή των swim spas.

Η παραγωγή είναι αυτοματοποιημένη με ρομποτ ΑΒΒ το οποίο δίνει εκπληκτικά ποιοτικά πλεονεκτήματα και βελτιωμένα κοστολόγια τα οποία φαίνονται στις τιμές που πληρώνουν οι τελικοί καταναλωτές.

POLI- MAX TM Ενίσχυση

Το κέλυφος του υδρομασάζ της Wellis αποτελεί ένα τεχνολογικό θρίαμβο! Έχουμε αναπτύξει ένα εντελώς ουδέτερο, περιβαντολογικά σύστημα ακρυλικού/ABS/πολυμερικού το οποίο μας αποδίδει ένα ισχυρό, ελαφρύτερο και πιο σταθερό οικολογικό και βιοδιασπάσιμο προϊόν.

Χρώματα

Έχουμε μια σειρά από 7 διαφορετικούς χρωματισμούς (μιλάμε για μείγματα χρωμάτων) που προσαρμόζονται σε όποιο περιβάλλον επιθυμείτε. Τέρμα στα βερνίκια και στα τριψίματα και στην ταλαιπωρία της περιποίησης του πλαισίου αφού τα νέα μοντέλα είναι φτιαγμένα από UV ανθεκτικό πλαστικό το οποίο δείχνει σαν ξύλο αλλά δεν χρειάζεται καμία συντήρηση.

Χειριστήρια

Όλα τα υδρομασάζ της Wellis είναι εξοπλισμένα με τα κορυφαία Αμερικάνικα χειριστήρια της BALBOA τα οποία είναι ότι πιο μοντέρνο και αξιόπιστο υπάρχει στην αγορά τώρα.

Σειρές Προϊόντων

Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Συνέχεια Αγορών